HTML

Féregblog

nyolcvanas évek környéki kedvelt hazai és külföldi kedvelt zenék keresése.

Friss topikok

  • Lámpa Lajos: ................\\||//// ..............\\\\...//// .............\\..........ɇ\ ............\\........ (2010.05.13. 19:12) Arcadia
  • robertdani: nagyon profi lett. most már böngészhető a blog. :-) (2008.09.15. 22:46) Talk Talk
  • robertdani: én köszönöm. :-) (2008.09.12. 22:14) Bronski Beat - Communards - Jimmy Sommerville

Scotch

2008.10.11. 16:24 Féreg

Szólj hozzá!

Samantha Fox

2008.10.09. 14:20 Féreg

Szólj hozzá!

C.C.Catch

2008.10.09. 13:47 Féreg

  • C.C.Catch
  • discography
  •  
  •       Studio Albums
  • 1985 - Catch The Catch
  • 1986 - Welcome To The HeartBreak Hotel
  • 1987 - Like A Hurricane
  • 1988 - Big Fun
  • 1988 - Diamonds
  • 1989 - Hear What I Say
  • 2003 - Shake Your Head
  •  
  •       Compilations
  • 1988 - Strangers By Night
  • 1989 - C.C. Catch: Super 20
  • 1989 - Classics
  • 1989 - Super Disco Hits    part2    pass : Hoger
  • 1990 - The Deacde Remix
  • 1991 - Back Seat Of Your Cadillac
  • 1998 - Best of '98    part2    pass : Hoger
  • 2000 - The Best Of x3CD
  • 2005 - Catch The Hits - The Ultimate Collection

Szólj hozzá!

*** Újdonságok az oldalon ***

2008.10.07. 20:42 Féreg

  • 2008.10.11
  • +2 George Michael single
  • +1 Gazebo album
  • +2 Falco album
  • +1 Divine single
  • +2 David Bowie single
  • +3 Cameo album
  • +1 Scotch album
  •  
  • 2008.10.10
  • +2 Buzzcock album
  • +3 Specials album
  • +3 Madness Album
  • +8 Erasure Album
  • +2 Culture Club Album
  • +3 R.E.M Album
  • +2 Seal Album
  •  
  • 2008.10.09
  • +1 Boytronic Album
  • +3 Bad Boys Blue album
  • +1 Samantha Fox Album
  • +1 Falco Album
  • +3 C.C.Catch Album
  • +1 Baltimora Album
  •  
  • 2008.10.08
  • +1 Nina Hagen album
  • +2 Cure Album és +4 Singles
  • +1 Alphaville album
  •  
  • 2008.10.07
  • +3 Bangles album

 

Szólj hozzá!

Run DMC

2008.09.24. 22:47 Féreg

 

Szólj hozzá!